Meghívó dr. Darnói Tibor előadására

Nyomtatóbarát változat

A Kós Károly-díjas Magyar Zarándokút Egyesület és az Összefogás Újbudáért Egyesület
tisztelettel és szeretettel várja a zarándoklatok és a lelki-testi gyógyulás iránt érdeklődőket, 

dr. Darnói Tibor
holisztikus orvos 

„ A csend gyógyító ereje ” című előadására.

„Ha a csend beszélni tudna…” – érdekes gondolat. Egyre nagyobb zajban élünk, ami egyre nagyobb zajt kelt bennünk. Mindez gondolati, érzelmi csapongáshoz vezet, amit nem tudunk uralni. Nem tudunk ebből kilépni, nem tudunk tőle megszabadulni, csak lélekszakadva sodródunk vele. Elszoktunk a csendtől, nem ismerjük. Főleg nem az igazi csendet. Sőt, félünk is tőle, ezért menekülünk előle. Pedig a csend beszédesebb, mint hinnénk, s a legtisztább forrással köt össze.

dr. Darnói Tiborról: Kiemelt érdeklődési területei közé tartozik a komplementer medicina és a spirituális gyógyítás. Legfontosabbnak a testi-, lelki-, szellemi harmónia megteremtését tartja, mely az egyensúlyt és az egészséget biztosítja. Vallja, hogy az ember a természet része, így azzal a lehető legszorosabb egységben kell élni. A lelki gyakorlatok és a szellemi tanítások megismerése segíti az embert abban, hogy tudatossággal élje és szervezze mindennapjait, hogy belső hangunkat meghallhassuk és önmagunkra találjunk. Meg kell ismernünk Önmagunkat, ami ugyan nagy bátorságot és őszinteséget követel, ám így személyiségünk megfelelő fejlődése által emelkedhetünk.

A zarándoklat vagy zarándokút alkalmával is megtapasztalhatjuk a CSENDET…. Vajon a CSEND mit mond Nekünk, Neked, Nekem?  Miről is van szó?

 A rendezvényre 2016. október 27-én (csütörtökön) 18.00 órakor kerül sor,

zenei élményben részesít: Kecskeméti Rita dal-énekes

az Összefogás Újbudáért Egyesület helyiségében (Budapest XI. Fehérvári u. 88. c.) a belépés díjtalan.

Fővédnök: dr. Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere      
Védnök: Nagyné Antal Anikó önk. Képviselő

A Magyar Zarándokút Összefogás Program keretében, a fenti címen, csütörtök esténként - meghirdetett program szerint -  tartunk zarándokúti beszámolókat, tájékoztató beszélgetéseket.

Beküldve: 2016-10-19
  • Magyar
  • English

Bejelentkezés

Általános bejelentkezés:
Facebook bejelentkezés:

Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

1 %

Magyar zarándokutak