Zarándokaink

2017-04-25

Zágrábban valóban újjászülettem, pedig lényegében csak a vágyamat fogalmaztam meg ilyen módon. Zágráb óta több mint 140 km-t megyek naponta. Kiismertem a kerékpáromat. A GPS működését is kezdem jól érteni. Az útvonalam módosítása is nagy könnyebbséget hozott. De legfőképpen az időjárásnak, az égieknek köszönhetek mindent. Zágráb óta napsütésben, nagyon kellemes időben jövök. Gyakran hátszélben. Szlovénián gyakorlatilag átsuhantam, kevesebb mint két nap alatt.

2017-04-21

Zágráb, 2017. április 21. reggel 7 óra. Fény és árnyék játékát nézem a szobám ablakából. Szikrázó napsütés már kora reggel. A levegő nem mozdul. Kánikulai hangulat. Az elmúlt napok időjárását átélve szinte hihetetlen. Csoda.

2017-04-19

Eljött a nagy nap. Húsvét vasárnap reggel Biatorbágyon a Szily kápolnánál összejött az évnyitó zarándoklat csapata. Nagy öröm volt számunkra, hogy eljött Schmittné Makray Katalin és Benkő Péter zászlós zarándokok. A kerékpárral indulók részéről ketten érkeztünk Papp Zsoltival. A gyalogosok Miháczi János vezetésével öten is megjelentek. Közös ima és egy kis beszélgetés után az Iharos megkerülésével  turista ösvényen tolva a bicikliket vágtunk neki az útnak. Az Iharos déli oldalán viszont egészen Érd központjáig ereszkedhettünk a lejtőn nagy tempóban.

2016-11-28

Négyezerből kettő, egyenlő ötszáz

A Magyar Zarándokút belülről

2016-07-25

Kedves Zarándokok!

2016-06-21
A barátnőmmel jártuk a zarándokutat május 17-24-ig, Esztergomtól Dabasig nagyon jó élményeket és felismeréseket tapasztaltunk, igazán lélekemelő utunk volt! Nagyon sokat köszönhetünk a zarándoksegítőknek amiért örökre hálásak leszünk. Szeretném megköszönni Penyigei Péter úrnak a telefonos segítséget, Szabó-Kalmár Éváéknak a kiemelkedő magas szintű gondoskodást és lelki töltődést, Szarka Feri bácsinak megérkezésünknek fogadását és hogy másnap elkísért minket egy darabig az úton.
2015-09-21

Két debreceni zarándok élménybeszámolója

2015-09-17

Gerhát Ádám blogjában osztotta meg a Magyar Zarándokúton szerzett élményeit, tapasztalatait.
A blog az alábbi linken olvasható:

http://zarandokkaland.hu/magyar-zarandokut-esztergom-mariagyud/

2015-09-07

Kedves Imre,

végigjártam a Magyar Zarándokutat, egyedül, 2015. június 24-től, július 10-ig. A honlap ajánlását vettem figyelembe, így 17 nap alatt tettem meg az utat. Hogy hány kilométert? Ez talán mindegy is. De biztos, hogy a 431 km-nél jóval többet. Ugyanis zarándoklatomra az eltévedések nyomták rá bélyegüket.

2015-07-30

A Magyar Zarándokúton
Kerékpárral a fajszi szobor-csoporttól - Baján át - Mohács irányába

Oldalak

  • Magyar
  • English

Bejelentkezés

Általános bejelentkezés:
Facebook bejelentkezés:

Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

1 %

Magyar zarándokutak