Zarándokút a spanyol El Caminora

Nyomtatóbarát változat

A Magyar Zarándokút Egyesület 2017 májusában autóbuszos utat szervez a spanyol El Camino célállomásába, Santiago de Compostelaba. A Magyar Zarándokút Egyesületet idén felvették a Camino baráti szervezetei közé, amelyről egy elvi megállapodást írunk alá és egyesületünk delegációját várják spanyol barátaink. Lehetőséget kínálunk a Magyar Zarándokút zarándokainak, támogatóinak, hogy csatlakozzanak a delegációhoz.

Indulás 2017. május 4-én lesz Budapestről. Az út autóbusszal 12 napos. Az utazáson kívül szállást, félpanziós ellátást, credenciált, compostelát, idegenvezetést biztosítunk, 4 nap gyaloglással az El Camino útvonalán. Az út önköltséges, 165.000- Ft/fő, (amely 310 Ft-os euro árfolyamon számított összeg!).  Az útra aktív egyesületi tagjaink, a Magyar Zarándokút településeinek képviselői, és a Magyar Zarándokutat megjárt zarándokok, zarándokútlevelével rendelkezők jelentkezhetnek. Felhívom a figyelmet, hogy az út nehéz és fárasztó lesz. Azok jelentkezését várjuk, akik gyakorló zarándokként bírják a megterhelést és kellő toleranciával rendelkeznek.

A csoport vezetője Santiago de Composteláig: Szesztai György elnökségi tagunk a nemzetközi kapcsolatok referense. Visszafele, a kerékpárral Santiago de Compostelába érkező Rumi Imre, aki a csoporttal együtt utazik haza.

 Az előzetes programot az alábbi táblázat tartalmazza:

Az mzarandokut@gmail.com e-mail címre várjuk a jelentkezőket.
Jelentkezési határidő 2016. december 6. A résztvevők regisztrálásáról és az utazás részleteiről, egyesület elnöksége dönt, amelyről értesítjük a jelentkezőket.

Rumi-Papp Mónika
szervező

 

Beküldve: 2016-11-28
  • Magyar
  • English

Bejelentkezés

Általános bejelentkezés:
Facebook bejelentkezés:

Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

1 %

Magyar zarándokutak