Zarándokút-kutatás

Nyomtatóbarát változat

Fókuszcsoport interjú

A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Századvég Alapítványkutatástvégez a zarándokutakkal kapcsolatban. Ennek keretében másfél órás csoportos interjúhoz keresünk olyan személyeket, akik megfelelnek az alábbi kritériumok egyikének. A részvételt 5000 Ft-os ajándékutalvánnyal köszönjük meg!


1. Jelenleg 18-35 évesek, akik zarándokként részt vettek az alábbihatMagyarországon is átmenő zarándokút legalább egyikének valamely hazai szakaszán, lehetőleg az elmúlt 5 évben.

2. Szülők, akiknek gyermekei már önállóak (vagy bármi más okból nem laknak velük), és zarándokként részt vettek az alábbi hat Magyarországon is átmenő zarándokút legalább egyikének valamely hazai szakaszán, lehetőleg az elmúlt 5 évben.

3. Olyan 18 évnél idősebb személyek, akik még NEM zarándokoltak egyik hazai zarándokúton sem az alábbiak közül, de komolyan érdeklődnek a felsorolt zarándokutak valamelyike iránt, fizikailag képesnek érzik magukatrá, és tervezik is az elindulást a következő egy-két évben.

A hat zarándokút: Szent Márton út, Gyöngyök útja, Mária Út, Magyar Zarándokút, Szent Erzsébet Zarándokút, Szent Jakab Út

4. Végül olyan 18 évnél idősebb személyek jelentkezését is várjuk, akik az elmúlt 5 évben külföldi, jelzettzarándokúton már részt vettek ugyan (pl. Camino), de a felsorolt hat hazai zarándokúton még NEM. 

A kutatók a fenti csoportokba illőkmeglátásait, véleményét, motivációitkutatják. Amennyiben Ön beleillik valamelyik fenti csoportba és szívesen eljönne egy november második felére szervezett, várhatóan 6 fős beszélgetésre Budapesten, kérem, írja meg e-mail címét és telefonszámát, valamint, hogy melyik csoportba tartozik a fentiek közül a zarandokut@szazdveg.hu email címre és kollégánk fölveszi Önnel a kapcsolatot.

 

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGÉT!

Beküldve: 2017-11-16